Goodmorning!

Goodmorning!

Zeg goedemorgen tegen de wereld
We openen de ochtend met een grote gezamenlijke goedemorgen. Martijn van Osch uit Den Bosch (ook wel bekend als Duurzaamman, laat zien dat het kan) vroeg zich af waarom hij iedere ochtend op weg naar zijn werk tegen chagrijnige gezichten moest aankijken. Hij besloot het roer om te gooien en zei steevast elke ochtend tegen iedereen die hij tegenkwam:  "goedemorgen".  Na verloop van tijd bleek dat mensen steeds vaker goedemorgen terug zeiden en een lach op hun gezicht kregen. Later besloot hij een website te bouwen waarop iedereen in de wereld zijn goedemorgen kan delen. Op deze zondag ochtend gaan we bijdragen aan dit wereldwijde eFFect, door met alle campeerders en de eerste bezoekers een grote goedemorgen op te nemen. Help je mee de dag positief opstarten?Goodmornings-song

Speciaal voor Martijn schreef singer-songwriter Florian Wolff de enige echte Goodmornings-song. Hij daagde mensen van over de hele wereld uit om er een eigen versie van te maken. Voor de gelegenheid zal hij het lied live ten gehore brengen, samen met de inzenders uit de regio die zich speciaal voor eFFect melden.

Wil je ook een versie inbrengen? Mail naar programma@effectfestival.nl

Ochtendgymnastiek

We vervolgen de dag met een lekker potje ochtendgymnastiek. Er zijn workshops  van Lijfwerk en Indigo om het lichaam los te maken en 's-Port verzorgt ochtendspelletjes.


Links