Ook dit jaar organiseren we weer een streekmarkt, met (h)eerlijke, sympathieke, originele, zelfgemaakte, duurzame, of innovatieve producten uit de regio. Ook richten we weer een makersdorp in waar het publiek zelf aan de slag kan gaan met oude ambachten, nieuwe technieken en duurzame materialen. We zoeken daarvoor ambachtslieden, workshopgevers en kunstenaars die iets moois willen maken met nieuwsgierige mensen. Dat kan ook in combinatie met een marktkraam.

De Streekmarkt
Het festival is dit jaar twee dagen (27 en 28 juni), maar de streekmarkt is alleen op zondag 28 juni van 11:00 tot 18:00 uur. Opbouwen gebeurt ‘s morgens vroeg vóór 11:00 uur. Er is plek voor ± 40 kramen. De huur van een kraam of grondplaats van 4 meter is € 50.00 excl. btw. Een eventueel stroompunt kost € 5.00 excl. Er hoeft bij verkoop van producten geen afdracht te worden betaald. Wanneer je ook een workshop geeft kunnen er gereduceerde tarieven worden gehanteerd, dit alles in overleg. Meerdere mogelijkheden zijn bespreekbaar. Op eFFect verwachten we met mooi weer ruim 6000 bezoekers. We vinden het super als je iets leuks of interactie in je kraam organiseert, waardoor het nóg leuker is om bij jouw kraam te komen kijken. Als je al een idee hebt, schrijf het er dan in je aanmelding hieronder alvast bij.

De organisatie bekijkt of het product past bij de inhoud van het festival en houdt het recht om deelname te weigeren. Omdat we een divers aanbod nastreven, maken we een selectie en mailen we iedereen die zich heeft aangemeld of je wel of niet mee kunt doen. We mailen je binnen 7 dagen terug.

Let op: Catering valt niet onder de streekmarkt, hiervoor kun je je melden bij Wilma de Turck via info@effectfestival.nl

Mushroom MarketToys from Africa

Het makersdorp
We zoeken workshopgevers, kunstenaars en ambachtslieden die spannende, (inter)actieve, workshops en demonstraties kunnen geven over hun vak. Dit heeft een groot eFFect op kinderen en jongeren die hierdoor geïnspireerd raken en je kunt jezelf laten zien aan potentiële klanten. Het makersdorp draait op beide dagen. Zaterdag 27 juni van 13:00 tot 19:00 uur en op zondag 28 juni van 11:00 tot 18:00 uur.

The ApprenticeAaaaah

Contact
Onze facebookpagina is www.facebook.com/effectfestival, tweeten kan naar @effectfestival
Heb je nog vragen over de markt, mail naar Vera van Faassen via markt@effectfestival.nl of bel 06 474 06 443

Heb je een ander goed idee voor op het festival? Mooi, daar houden we van. Mail naar Noël Josemans, die weet er raad mee: noel@effectfestival.nl.

Doe je mee? Klik hier voor het AANMELDINGSFORMULIER!