Op eFFect Festival wordt ruimte gereserveerd voor mensen, organisaties en bedrijven met duurzame initiatieven voor natuur, mens en maatschappij. Denk aan innovatieve landbouw- en foodconcepten, slimme apparaten, energie oplossingen, sociale cöoperaties, ruildiensten en recycle producten.

Heb of ken jij zo’n idee, product of dienst uit de regio? Laat het ons weten!

Regionetwerken ontmoeten elkaar

eFFect Festival fungeert als inspirerende ontmoetingsplek voor netwerken. De regionetwerken Groene Woud, Noord-Oost Brabant en Hart van Brabant organiseren tegelijkertijd een netwerkbijeenkomst op het festivalterrein. Dat gebeurt voor het eerst in de geschiedenis en biedt de leden van deze netwerken de gelegenheid om in contact te komen met of inspiratie op te doen van initiatieven net buiten hun eigen regio. Omdat het terrein van eFFect festival precies op de grens ligt van deze drie netwerken, is dit een handige verzamelplek. De waarde en innovatiekracht die hierdoor bij elkaar komt is enorm groot en maakt mogelijk om bovenregionale belangen om te zetten in duurzame actie en samenwerking.

Logo_GroeneWoudagrifoodlogo_hartvanbrabant

 

–> INITATIEFNEMERS KUNNEN ZICH HIER MELDEN!!

Tip: Ook al presenteer je zelf geen initiatief, kom dan een kijkje nemen! Je maakt kennis met innovatieve plannen, raakt geïnspireerd, werkt aan je netwerk en doet mogelijkheden op voor duurzame samenwerking. Bovendien kun je jouw creativiteit, kennis of expertise inzetten om mooie ideeën verder te helpen!