eFFect Festival valt of staat bij de inzet van vrijwilligers; in onze ogen daarom superhelden! Omdat eFFect een low-budget festival is, kan dat niet anders, maar het is ook de kracht van het festival. De intieme open sfeer is mede te danken aan het grote aantal vrijwilligers dat het festival draaiende houdt. Het is fantastisch leuk om bij de familie te horen. Een strak georganiseerde, maar zeer sociale vrijwilligerscoördinator zal zich over iedereen ontfermen en ervoor zorgen dat iedereen met plezier werkt. We willen dat je iets doet waar je goed in bent, iets wat je wil leren en waar je blij van wordt!

Effectief CreatiefStirring

De beste stuurluiSigning

Ook zijn er de minder leuke klusjes tijdens het festival en moet er flink wat opgebouwd worden en natuurlijk is er nog de afbouw. Maar ook dat maken we leuk doordat we als één groot team onze schouders eronder zetten en ook genoeg ruimte inplannen voor ontspanning, lol, lekker eten en drinken. Het Engelermeer ligt op een steenworp afstand op onze zwemkunsten te wachten. Alle vrijwilligers mogen gezellig blijven kamperen, al vanaf een week voor het festival!

StoelendansKraam in the air

Ben jij onze superheld? Heb je zin in een onvergetelijke week? Of help je graag op de dag zelf mee? Heb je een expertise die je in wilt zetten? Laat het ons weten:

–> VUL HET AANMELD FORMULIER IN!